28 d’octubre, 2009

En Cecili volador


Hola companys!
Tenia moltes ganes d'anar diumenge amb vosaltres a la sortida de macro pel parc, però com veieu, tenia una bona excusa per no fer-ho.
Tot i que no us vull enganyar i estava una mica acollonit, la veritat és que ha estat una de les experiències més increïbles de la meva vida i us animo a tots a probarla.
Si voleu veure la resta de les fotos:



O veure el muntatge de video que he fet:



5 comentaris:

Marta ha dit...

Hola Cecili !
He quedat realment impressionada de veure la teva experiència volant !!!! Quina passada !! Això és increíble! Quina meravella !!
I de les fotos i el vídeo, una altra passada ! Quin reportatge més fantàstic, increíble. M´he quedat anonadada de veure unes imatges volant tan espectaculars i tan vives, tan reals, amb unes sequències impressionants ! A més, mentre volaves t´anaves comunicant amb els que fèien el reportatge, que dedueixo anaven en un parapent, això era molt divertit. Són imatges vives i molt expressives, reals i increíbles si no ho veus.

M´ha agradat molt que ho hagis compartit amb nosaltres, m´ha agradat molt poder-ho veure i suposo que a la resta dels companys també els hi agradarà. És una experiència i un reportatga "insòlit" !!!!!

ENHORABONA !!!!!!!!!!!!!!!

Consol ha dit...

Felicitats per la teva gesta. També has fet una revolució tècnica important en el blog.

MarinaArimany ha dit...

Fantàstic. Ets MOOOOLT valent !!!!

Cecili ha dit...

Primer de tot, no se si dir que sóc molt valent o molt boig...jejeje però la veritat és que és una experiència única.
Respecte a les fotos, vas er molt divertit perquè mestre tothom li preguntaba al seu instructor sobre els detalls del salt, jo em vaig possar al costat del meu càmara a preguntar-li la tècnica que utilitzaba.
Porta una càmara muntada al casc amb un disparador automàtic que accionaba amb LA BOCA!!! L'objectiu que porten és un ull de peix i a dintre del casc porten un punt de mira que els hi permet enfocar la foto.
Respecte al tema de "revolució tècnica" que comenta la Consol...cap ni una...és molt senzill de fer i el dia (que espero que sigui aviat) que ens veiem, us dic com es fa. Tot sigui dit que la meva segona passió desprès de la fotografía és l'informàtica.

Marta ha dit...

Caramboles, és fantàstic que poc abans del salt et procupessis de la tècnica fotogràfica que utilitzaven, i molt interessant conèixer-ho. Disparaven amb la boca...Insòlit.!
Realment ets molt valent.
Pel que fa a la "revolució tècnica"..., visca la revolució!