23 de febrer, 2011

Els ametllers d'aprop Granollers


Ahir no vam tenir curset de fotografia, així que vaig aprofitar per fer-ne algunes a F1.8 al voltant de l'escola Montserrat Montero

6 comentaris:

Juanjo ha dit...

Bon dia Cesc, aquella zona es on vaig fer les fotografies dels ametllers, està molt bé. Ara comencen a sortir els brots verds, però tot i així encara es poden fotografiar les flors amb resultats bons, com mostres a la teva foto. Per curiositat, quin objectiu vas fer servir?

Cesc ha dit...

Hola Juanjo,
En la mesura del que pugui aniré dedicant-hi una mica més de temps a "afotar" i fixar-me en els que en sabeu.
L'objectiu que he utilitzat és: AF-S NIKKOR 35mm 1:1.8G i la fotografia va ser presa al voltant de les 19h. amb una Nikon D90. Si et cal alguna dada més t'envio per email l'EXIF

Jesús jg ha dit...

Cesc, no sé si sabies tant o ho has après molt depresa. Felicitats de totoes maneres!

Francesc ha dit...

Bona nitidesa i desenfoco me agrada..

Unknown ha dit...

Temps molt ben aprofitat!! Un altre dia que no tinguem curs, podriem quedar per "afotar"... que jo vaig aprofitar per....mmmm... ah! si per treballar més hores gratis, fer caravana i estirar-me al sofà.... Per cert, aquest finde he fet un recull de fotografies d'un casament amb el photoflashmaker... doncs no va quedar gens malament... i el link ja va camí de Xile!!!

Cesc ha dit...

Quan vulguis Martina. Parlant d'aprofitar el temps, veig que no desaprofites ni un segon (el sofà també és temps aprofitat!!). M'alegra que el Photoflash hagi estat d'utilitat a algú. Ens veiem!!