21 de maig, 2012

Campiones d'Espanya!!!

Avui dia 20de maig de 2012, el BM Granollers juvenil femení ha fet història. Ni més ni menys que campiones d'Espanya1 Ha estat un plaer veure-les i com què ho he gravat en vídeo, us passo l'enllaç corresponent a la primera part del partit. Demà segur que hauré pogut pujar tota la final.
Fins no fa gaire l'handbol femení de Granollers no tenia bons equips. Ara ja sí. Quina sort poder gaudir del seu joc.
Enllaç: https://vimeo.com/42497738

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats a les campiones, segur que están vivint moments molt dolços, ja tenim cantera per una futura bona sel·lecció, que la d'ara no està gens malament. Però Jesús, aixo de que l'handbol femení no tenia bons equips, ejem ejem... t'ho haig de rebatre... en el seu dia no interessava i ens van expatriar a Canovelles i es va demostrar que l'handbol femení també tenía un gran nivell a aquesta comarca jugant el sènior a primera nacional durant moooolts anys. Això si, quan es necessitaven a les "pringades" per representació del balonmano Granollers, sempre estavem allà per el que fes falta. aaaaiiii... cuanto politiqueo que hi havia i que poquets recursos.

Jesús jg ha dit...

Gràcies per la informació, Matina. Com tu ja saps el meu coneixement d'handbol a Granollers és el que estic sentint als/les aficcionats.
Tu encara tens un lloc a qualsevol equip. TORNAAAAA, Martina!!!

Consol ha dit...

Comparteixo la vostra alegria. Caldria més sovint que l'esport femení fos notícia i no tan sols quan es guanya una medalla important.

Per sort l'Associació compta amb una bona esportista, la Martina, i segurament n'hi ha d'altres.