19 de novembre, 2012

TALLER STROBIST





Us volia agrair la participació en el taller d’aquest diumenge passat.

Espero que el taller hagi  arribat a acomplir les vostres expectatives i fos una estona agradable entre companys de l’AFJO. Crec que també ha anat bé per conèixer a altres socis que potser no tens tant de contacte habitualment.

Suposo que tindreu dubtes referents a material, funcionament, tècnica.....Podeu consultar tot lo que calgui. Només us demano que ho feu a través del nostre bloc, perquè tothom pugui veure-ho ( etiqueteu les entrades amb la paraula “Strobist” ).

Us recordo les webs més importants, però recordeu que fent cerques a través de Google, trobareu tota la informació que necessiteu:








Seria interessant que les fotos que hi poseu al bloc referent al tema Strobist, les etiqueteu correctament amb la paraula “strobist“ i si a més expliqueu que heu fet i les dades d’exposició seria perfecte perquè tots els companys ho vegin. 



PD: He afegit l'enllaç de "Strobist en espanyol"  al bloc ( el trobareu a l'apartat d'enllaços d'ineterés ). També he etiquetat totes les entrades que heu fet fins ara del tema Strobist per poder trobar-les ràpidament.


3 comentaris:

Jaume C. ha dit...

Rafa gràcies per la xarrada i a la Martina i al Jordi gràcies per fer de monitors m'ho vaig passar bé i vaig apendre coses d'un mon que desconeixia i que pot tenir una utilitat. GRÀCIES als tres

Ester ha dit...

M'hi sumo.
Crec que va ser un èxit i la prova és que tothom us felicita.
Enhorabona!

Jesús jg ha dit...

M'hi sumo.
Activitats com aquestes fan que l'associació "creixi com a persona" (perdó com a associació).
Gràcies als/la experta per la seva lliçó magistral amb pràctica inclosa.