23 de setembre, 2013

Coneixes Granollers?

Com ja sabeu darrerament estic gaudint amb la varietat de tapes que trobo al terra. Realment hi ha de molt maques. Aquesta vegada en lloc de mirar cap amunt per trobar el que ens demanen, haurem de mirar cap abaix.
Es tracta de cercar una com la de la foto. No cal que sigui la mateixa, del mateix lloc. Per donar una resposta per bona, hauré de anar a comprobar-ho, per tant no val dir el nom del carrer sinó donar més detall per a què jo ho pugui verificar. Procureu no mirar massa al terra no sigui que xoqueu amb vianants o fanals.

4 comentaris:

Antoni ha dit...

A part de la càmera hauràs de portar també una escombra ...
Ja aniré mirant a veure si hi ha sort.

Salutacions.

Frederic ha dit...

Aquesta tapa ha de ser molt vella, em sembla que és l'escut de Barcelona i diu "alcantarillado" en castellà i no clavegueram, serà difícil.

Cesc ha dit...

Per les restes vegetals que s'hi veuen no sembla que sigui massa per el centre de Granollers. El que em despista és el tipus de llambordes que l'envolten i que no aconsegueixo identificar.
Apart del que diu en Frederic de l'escut.
Difícil aquesta vegada.

Jesús jg ha dit...

Tens raó, Cesc. Això de la resta de vegetals i el tipus de vegetals pot ser una pista a seguir. Segur que no hi serà a la zona peatonal del centre, etc. El lloc és conegut per molts de nosaltres. És la primera pista.