19 d’agost, 2014

Veient passar el temps



 Si la pujo des de l'ordinador (la primera) no la veig , la poso enllaçada des de la meva galeria perquè veieu la diferència, no se que pot ser.

Salutacions.

3 comentaris:

Frederic ha dit...

El Sr. Google retoca les fotos quan es pengen al blog, pot ser això.

Cesc ha dit...

Hola Antoni,
Agafa't a la cadira que començo el "rotllo". Des de fa uns mesos, ja havia observat aquesta compressió que aplica el Sr. Blogspot (alias Google).
Abans pujaves una foto i no es veia tan comprimida, te la baixaves i podies veure les dades EXIF més o menys completes. Ara una vegada pujada, si te la baixes i mires les dades EXIF, pots veure que estan variades i algunes eliminades i apareix la paraula Picasa.
Apart que, si la has pujat, posem per exemple, que pesi uns 300KB, ara una vegada baixada del blog, podràs veure que ha variat el seu "pes" notablement.
Suposo que deuen haver decidit optimitzar la quantitat de ades en forma de fotografia que han de emmagatzemar i hi apliquen aquesta compressió.
Ja no m'enrotllo més. Jo crec que la cosa va per aquí.
Salutacions i perdoneu el rotllo.

Cesc ha dit...

Ampliació del "rotlle" anterior.
Pes de la primera foto (la que no es veu bé), 34KB dades EXIF, ara diu Google (quan ho vaig mirar fa temps deia Picasa).
Pes de la segona foto, 102KB, sense dades EXIF, suposo que l'Antoni en el processat les hi devia treure, i després del processat de Google hi posa dades EXIF seves.